zaterdag 3 januari 2015

Alvast een Gelukkig Nieuwjaar

- Dit bericht blijft bovenaan staan- This message will stay pinned at the top-

De laatste weggever, en dit is een grote!
En dan nu de grote finale! We hebben een laatste grote weggever voor jullie! De tijd is weer voorbij gevlogen en we hebben genoten van al het moois dat 2014 heeft gebracht. Volgend jaar is er weer een nieuw jaar vol met creativiteit. In de wintermaanden kun je heerlijk genieten van je hobby. Maar eerst genieten we nog van de lichtjes in de bomen, het lekkere eten en de gezelligheid en oliebollen.


We hopen jullie ook volgend jaar weer terug te zien op het Snoesjes blog. Namens het hele team wensen we jullie een hele gezellige en veilige oud &  nieuw en een voorspoedig en creatief 2015! Tot gauw!

En dan nu nog een hele speciale weggever: een set met 4 van de populairste Snoesjes van de afgelopen jaren. Een aantal zijn al een tijdje uitverkocht en beginnen zeldzaam te worden! We hebben een extra bonus stempel erbij, een exclusieve 5e Snoesjes stempel uit de januari 2015 collectie en een papier blokje. Het breiende Snoesje HM9449, Zomers Snoesje op de stoep HM9454, Snoesjes bouwen een sneeuwpop HM9460, Snoesjes verliefd HM9463 en het Snoesje uit de januari collectie het bakkende Snoesje HM9472.


Wat moet je doen?
-geef een reactie op deze post voor vrijdag 2 januari 2015
-plaats de giveaway advent -button op je blog en link het Snoesje blog terug
-vertel het door aan iedereen!


Na vrijdag 2 januari verloten we de prijs onder iedereen die op dit bericht heeft gereageerd

Dan jullie wel allemaal voor het meedoen!