zaterdag 10 augustus 2013

Snoesjes voor de Kerst

Dit bericht blijft bovenaan staan, nieuwe berichten staan hieronder.

 De nieuwe Snoesjes zijn er weer deze augustus!
Natuurlijk 4 nieuwe knipvellen: twee 3D met het populaire thema breien 3DHM055 en lekker buiten in de sneeuw 3DHM056. En voor degene die niet goed zijn in 3D knippen of het inkleuren van stempels niet wil lukken: twee Cardtopper vellen met ingekleurde stempelafbeeldingen 3DHM057 & 3DHM058 in kleuren passend bij het vrolijke kerst bloc van Els Wezenbeek Jingle Bells PK9098.


En natuurlijk vergeten we ook niet weer 4 leuke stempels voor de Kerst erbij uit te geven. Hetty Meeuwsen, moeder van de Snoesjes, heeft ze deze keer lekkere winterse gezelligheid gegeven. Een schattig Snoesjes met een kerststerretje HM9457, een Snoesje die dol is op de vallende sneeuw HM9458, een zwierende schaatster HM9459 en twee Snoesjes die een grote sneeuwpop hebben gebouwd HM9460. Combineer de stempeltjes eens met de achtergrondsetjes van Don & Daisy, zoals het winterse setje DDS3331. Dan kun je hele leuke tafereeltjes maken.


Komende weken gaat het designteam van het Snoesjes blog weer hele mooie voorbeelden laten zien met deze nieuwe Snoesjes. Wil je weten welke winkels altijd Snoesjes in hun voorraad hebben? Klik dan eens op de knop 'Shops' hier in de zijbalk.

En wil je de Snoesjes in het echt bewonderen? Kom dan ook naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in 's Hertogenbosch of Zwolle met meer dan 150 kramen. Veel winkeliers kunnen je daar de Snoesjes laten zien in demonstraties of voorbeelden. We mogen deze kortingsbon beschikbaar stellen namens de organisatie. Maar je kunt ook kans maken op een gratis entree.


Maak kans op gratis entree
Wij zetten de bloemetjes buiten! Het is zomer! Dit inspireerde ons voor het nieuwe wedstrijdthema “Zet de bloemetjes buiten!” Stuur uw zelfgemaakte bloemenkaart (samen met uw naam, adres en eventuele e-mailadres) vóór 10 augustus 2013 naar:

Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen
Postbus 127
5300 AC Zaltbommel

De top 25 ontvangt een gratis toegangsbewijs voor de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen in augustus (keuze tussen 's-Hertogenbosch en Zwolle)!
Zie voor meer informatie: www.knotsgekkekaartendagen.nl


4 opmerkingen:

 1. Zie er na uit om de nieuwe collectie te bewonderen!
  Ziet er weer prachtig uit,
  LG Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad super mooi wat er uit is gekomen. De knipvellen heb ik al in huis gehaald!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk de nieuwe snoesjes. Vooral het blauw/paarse knipvel spreekt mij erg aan.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke snoesjes weer.... Ik ik heb de 3d vellen ook al op voorraad! :)

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen