woensdag 26 september 2012

Designteam Hanny

Hanny Eefting wil zich ook graag voorstellen.

Hanny Eefting vrouw van Willem, moeder, schoonmoeder en ook oma van Dean mijn kleine oogappeltje. Ik maak al meer dan 25 jaar kaarten en ben begonnen met papierfiligraanen heb in de jaren negentig daar verschillende hobbyboekjes over geschreven. Nu maak ik voornamelijk kaarten met stempels en 3d plaatjes. Ook ga ik nog een paar keer per jaar met Hobby Compleet De Duif naar verschillende beurzen en geef dan demo's met de materialen van Marianne Design. Verder zit ik in verschillende design teams van Marianne Design en een Amerikaans bedrijf. Maar ook niet te vergeten....ben ik oppas oma voor ons kleine mannetje Dean. Dus ik zit nog niet achter de geraniums en kom soms gewoon tijd te kort.

Mijn bijdrage:


knipvel: Snoesje vintage christmas 3dHM042
design paper: pretty papers bloc Dark Vintage PK9083
creatables: lantaarnpaal LR0191, auto LR0197
sentiment: CS0854

Hanny
http://hannyskaarten.blogspot.nl/You don't read Dutch? Translate the blog into any language with the Google Translate button at the top of this blog!5 opmerkingen:

 1. hoi Hanny, prachtig kaartje, mooie kleuren ook en die lantaarn hoort er ook helemaal bij, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit dark vintage papier vind ik zo mooi!! En wat een leuk Snoesjes knipvel. Super kaart...veel plezier op dit mooie nieuwe blog.

  Lieve groetjes
  Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook Hanny is me meer dan bekend en ik weet hoe mooi ze al het MD materiaal gebruikt. Dit is een enige kaart met dat manneke in zijn ouderwetse broek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enig is je kaart Hanny, leuk om over jouw persoontje te lezen.
  Lieve groetjes hennie, je DT collega.

  BeantwoordenVerwijderen